Sudare pro communi causa

Turneringsregler

Der spilles efter DHF’s turneringsreglement, med undtagelse af nedenstående tilføjelser/ændringer:

BEMÆRK at tiden ikke stoppen undervejs i kampen, med mindre der er åbenlyst behandlingskrævende skader. Ved normale ”skrub” løber uret, og vi opfordrer derfor alle trænere til at orientere spillerne om dette!

TILLÆG: Uret stoppes i pausen. I indledende kampe er der 2 min. pause uden sideskift. I finalerne er der 5 min. pause. og sideskift.

Uafgjort efter semifinale eller finale:

  1. Omkamp 1 x 5 min.
  2. 5 straffekast til hvert hold
  3. 1 straffekast til hver, indtil der er fundet en vinder

Det i turneringsplanen førstnævnte hold……

  • Medbringer reglementeret bolde
  • Stiller op under uret
  • Giver bolden op

Det i turneringsplanen andennævnte hold……

  • Skifter trøjer / og tager overtrækstrøjer i tilfælde af favelighed (overtrækstrøjer ligger ved dommerbordet)

Fairplay

AGF CUP bestræber sig på en høj dommerstandard, og vil samtidig sikre, at dommerne får en fair behandling af deltagere såvel som publikum.

Holdkort

Holdkort skal opdateres via MyTeam og være opdateret inden d. 31. marts 2020! Hvis dette ikke overholdes tabes kampene 0-5 indtil dette er bragt i orden.

Protester

Stævnet har nedsat et protestudvalg, som vil bestå af: En dommerrepræsentant fra AGF Håndbold. Protester over hændelser i kampen, skal nedlægges umiddelbart i forbindelse med hændelsen. og skal straks meddeles til tidtagerbordet. Protesten skal skriftligt indleveres til stævneledelsen medfølgende et depositum på kr. 200,-, som tilbagebetales i tilfælde af medhold.

Dispensation – Aldersgrænser

Dispensation fra aldersgrænse gives efter aftale med stævneledelsen – gerne på mail i forbindelse med udfyldelse af holdkort, dog senest ved ankomst/inden første kamp. Der må max. Være 2 dispensationsspillere på et hold.

Udeblivelse/udtrækning af hold

Hvis et hold ikke er spilleklar senest 5 minutter efter fastlagt kamptidspunkt, erklæres holdet for taber, og modstanderen vinder kampen 3-0.

Diskvalifikation og karantæne

Diskvalifikation, som IKKE skyldes en 3. gangsudvisning, skal indberettes til stævneledelsen og medføre min. 1 kamps karantæne i efterfølgede kamp. I grove tilfælde kan der idømmes 2 kampes karantæne eller udelukkelse for resten af stævnet.

Brug af klæbemidler

U15 pige/drenge og U17 piger/drenge må benytte godkendt harpiks.

Særregler: for U9 og U11 drenge/piger

  • Der spilles med nedsænket overligger.
  • U9 spilles der på kortbane med 4 markspillere og 1 målvogter på banen af gangen.
  • U11 spilles der på med 5 markspillere og 1 målvogter på banen af gangen.

Det er tilladt at benytte op til 12 spillere pr. kamp.

Præmier

I alle A- og B-finaler er der maks 14 præmier. Ved henvendelse på stævnekontoret kan aftales betingelser for evt. tilkøb af ekstra vindertrøjer.

Sponsor