VELKOMMEN TIL AGF CUP 2017

Håndboldstævne for U10 - U12 - U14 - U16 Piger og Drenge | 14. – 16. april 2017 (Påsken)

AGF CUP Informationer:

Håndbold, håndbold og håndbold
- i påsken 2017

Vi har igen fornøjelsen af at byde velkommen til AGF CUP. Stævnet afholdes for 9. gang og vil i påsken 2017 danne ramme for gode sociale og håndboldmæssige oplevelser i og omkring Aarhus.

Vi ser frem til at kunne tage imod i nærheden af 2000 deltagende spillere, trænere og ledere, samt forældre og søskende. AGF CUP 2017 afvikles fra den 14. til den 16. april, med mulighed for indkvartering allerede fra torsdag den 13. april.

Der er kan igen i år tilmeldes drenge- og pigehold i U10 - U12 - U14 - U16. I forbindelse med tilmeldingen bliver holdene niveau-opdelt så der allerede i de indledende runder spilles i hhv. A-række (for ungdomsdivisionshold) og B-række (for hold i øvrige rækker).

Til AGF CUP spiller årgangene samlet, og vi tilstræber at holdene ikke skal skrifte hal i mellem kampene. Ligeledes tilstræber vi, at der ikke er urimeligt lang ventetid imellem kampene. Vi synes nemlig, at det er vigtigt, at I som hold får mulighed for at tage til en anden hal og se nogle andre hold fra egen klub spille. Alle hold garanteres mindst 5 kampe i løbet af stævnet, så det er ikke kun finalisterne, der spiller på den sidste stævnedag.

For u10 og u12 spilles der 2*15 minutter. For u14 og u16 spilles der 2*20 minutter. Og når vi siger ”spilles der”, ja så mener vi ”spilles der”. Vi har derfor lagt tid ind mellem kampene, og tid mellem halvleg. Ikke noget med at tiden kører videre, mens der briefes mellem halvleg. Der skal være masser af tid til det det handler om: HÅNDBOLD!


Stort tak til vores samarbejdspartner og sponsorer!                                                      

        Aros Forsikring          Sportmaster
Essa Grappa Logo
     R H Serviceudlejning           Rømer
Ricewood                 Friheden
              Turbine Hallen          
            Radisson BLU
                  Forever              Nicoka
                     Aarhus Coaching                 Ok Logo
 
      Logoweb1

   
   
   
   
Radisson BLU

Aros Forsikring

AGFCUP Ricewood

Teaserbox Hummel

Banner Billedarkiv